Põdrakanep pruunistatud võiga

Kasuta noori, u 20 cm pikkuseid põdrakanepivõrseid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Valmistamine

Pane või, küüslauguküüned ja maitseroheline potti. Tõsta kuumale ahjuplaadile ning kuumuta üsna tasasel tulel, kuni või on suuresti aurustunud ja potti jääv osa hakkab pruunistuma. 

Kui või on pähklipruun, lisa sidrunimahl, sega hoolega läbi ja lase veel 5 minutit maitsestuda. Siis võta küüslauguküüned ja ürdivarred potist välja. 

Keeda noori põdrakanepivõrseid soolaga maitsestatud vees umbes 5 minutit, siis nõruta, sega potis pruunistatud võiga läbi. 

Serveeri. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Soome Maa- ja kotitalousnaiset lehelt. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR