Rukola parmesaniga

Sobib hästi eelroaks suvisel ajal.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

220 g värsket rukolat

100 g head parmesani juustu

Salatikaste:

4 sl värskelt pressitud sidrunimahla

1,2 dl kvaliteetset oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pese rukolalehed suures kausis või jooksva vee all, siis kuivata salatispinneris. Pane salatilehed suurde kaussi. 

Vispelda väikeses kausis sidrunimahl ja oliiviõli, lisa umbes 0,5 tl meresoolahelbeid ja 0,25 tl värskelt jahvatatud musta pipart. 

Kalla rukolalehtedele nii palju salatikastet,et lehed oleksid niisked. Sega hoolega, siis jaota taldrikutele. 

Lõika juustuhöövliga parmesanist juustuviile, puista salatile. 

Loe veel:

Allikas: Ina Garten, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR