Sobib hästi eelroaks suvisel ajal.
220 g värsket rukolat
100 g head parmesani juustu
4 sl värskelt pressitud sidrunimahla
1,2 dl kvaliteetset oliiviõli
soola ja musta pipart
Pese rukolalehed suures kausis või jooksva vee all, siis kuivata salatispinneris. Pane salatilehed suurde kaussi.
Vispelda väikeses kausis sidrunimahl ja oliiviõli, lisa umbes 0,5 tl meresoolahelbeid ja 0,25 tl värskelt jahvatatud musta pipart.
Kalla rukolalehtedele nii palju salatikastet,et lehed oleksid niisked. Sega hoolega, siis jaota taldrikutele.
Lõika juustuhöövliga parmesanist juustuviile, puista salatile.
Allikas: Ina Garten, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Rukola parmesaniga
Sobib hästi eelroaks suvisel ajal.