Kumkvaadimoos

Väikestest kumkvaatidest ehk kinkanitest marmelaad sobib hästi Brie juustu kõrvale.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

300 g kinkaneid e. kumkvaate

1 dl suhkrut

0,5 dl vett

Valmistamine

Pese kumkvaadid hoolega, siis lõika viiludeks (vajadusel eemalda seemned).

Pane kumkvaadiviilud, suhkur ja vesi potti. Kuumuta keemiseni, siis keeda tasasel tulel u 15 minutit, kuni kumkvaadid on pehmed.

Serveeri nt Brie juustu ja näkileibadega. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud K-Ruoka lehelt, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 09.10.2019 13:30

Väga mõnus puhta kumkvaadimaitsega moos, lisaks imeline aroom ja värv!!