Tore feta-toorjuustumääre, mis sobib nii kreekeritele määrimiseks kui ka köögiviljakangide dippimiseks. Fetajuustu ja kuivatatud pune kasutamine teevad juustumäärde väga kreekalikuks.
Tore feta-toorjuustumääre, mis sobib nii kreekeritele määrimiseks kui ka köögiviljakangide dippimiseks.
Fetajuustu ja kuivatatud pune kasutamine teevad juustumäärde väga kreekalikuks.
200 g toasooja toorjuustu
100 g fetajuustu
2 sl oliiviõli
2 sibulapealset
2 küüslauguküünt
2.5 tl kuivatatud punet
purustatud musta pipart
Pane toorjuust, fetajuust, oliiviõli, hakitud roheline sibul, peenestatud küüslauk, pune ja pipar kaussi. Töötle mikseriga ühtlaseks.
Kata kauss kinni, pane juustusegu 2 tunniks külmkappi maitsestuma.
Võta külmkapist välja ja vormi 1 või 2 juustupalliks. Kata toidukilega ning hoia serveerimiseni külmkapis.
Serveeri kreekerite, näkileiva, oliivide jms. Allikas: My Baking Addiction toidublogi
Juuresoleva foto saatis kasutaja Vandiste.
Fetapall
Tore feta-toorjuustumääre, mis sobib nii kreekeritele määrimiseks kui ka köögiviljakangide dippimiseks.
Fetajuustu ja kuivatatud pune kasutamine teevad juustumäärde väga kreekalikuks.