Fetapall

Tore feta-toorjuustumääre, mis sobib nii kreekeritele määrimiseks kui ka köögiviljakangide dippimiseks. 

Fetajuustu ja kuivatatud pune kasutamine teevad juustumäärde väga kreekalikuks. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g toasooja toorjuustu

100 g fetajuustu

2 sl oliiviõli

2 sibulapealset

2 küüslauguküünt

2.5 tl kuivatatud punet

purustatud musta pipart

Valmistamine

Pane toorjuust, fetajuust, oliiviõli, hakitud roheline sibul, peenestatud küüslauk, pune ja pipar kaussi. Töötle mikseriga ühtlaseks. 

Kata kauss kinni, pane juustusegu 2 tunniks külmkappi maitsestuma. 

Võta külmkapist välja ja vormi 1 või 2 juustupalliks. Kata toidukilega ning hoia serveerimiseni külmkapis. 

Serveeri kreekerite, näkileiva, oliivide jms. Allikas: My Baking Addiction toidublogi

Juuresoleva foto saatis kasutaja Vandiste.

LISA KOMMENTAAR