Mustikatega kaerahelbepuder

Bircher müsli põhimõttel valmistatud hommikusöök ehk kus kõik komponendid segatakse eelmisel õhtul omavahel ja hommikul nauditakse.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

2,5 dl kaerahelbeid

1,25 dl kookospiima

1,25 dl mandlipiima

1-2 sl vahtrasiirupit

1 sl tšiiaseemneid

1 tl vanilliekstrakti

näpuotsaga soola

2,5 dl värskeid mustikaid

Serveerimiseks:

tšiiaseemneid, mustikaid ja kookoshelbeid

Valmistamine

Sega kaerahelbed, piimad, tšiiaseemned, vanilliekstrakt, sool ja vahtrasiirup suures kausis. Sega hoolega, siis lisa mustikad.

Pane kahe purgi või kausi sisse, kata kinni. Pane vähemalt 4 tunniks või üle öö külmkappi.

Serveerimisel lisa kookoshelbeid ja mustikaid. 

Loe veel:

Allikas: My Darling Vegan

LISA KOMMENTAAR