Bircher müsli põhimõttel valmistatud hommikusöök ehk kus kõik komponendid segatakse eelmisel õhtul omavahel ja hommikul nauditakse.
2,5 dl kaerahelbeid
1,25 dl kookospiima
1,25 dl mandlipiima
1-2 sl vahtrasiirupit
1 sl tšiiaseemneid
1 tl vanilliekstrakti
näpuotsaga soola
2,5 dl värskeid mustikaid
tšiiaseemneid, mustikaid ja kookoshelbeid
Sega kaerahelbed, piimad, tšiiaseemned, vanilliekstrakt, sool ja vahtrasiirup suures kausis. Sega hoolega, siis lisa mustikad.
Pane kahe purgi või kausi sisse, kata kinni. Pane vähemalt 4 tunniks või üle öö külmkappi.
Serveerimisel lisa kookoshelbeid ja mustikaid.
Allikas: My Darling Vegan
Mustikatega kaerahelbepuder
Bircher müsli põhimõttel valmistatud hommikusöök ehk kus kõik komponendid segatakse eelmisel õhtul omavahel ja hommikul nauditakse.