Küpsetatud brie mesiste aprikooside ja peekoniga

Põnev eelroog neile, kellele meeldib soolase ja magusa kooslus.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 väikest ketast Brie valgehallitusjuustu

4 küpset aprikoosi

3-4 viilu toorsuitsupeekonit

2 sl mett

Serveerimiseks:

krõbeda koorikuga saia

Valmistamine

Laota toorsuitsupeekoni viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Eemalda aprikoosidest kivid. Lõika aprikooside viljaliha väiksemateks tükkideks, pane need koos meega väikesesse kuumakindlasse nõusse ja aseta sellega ahjuplaadile peekoni kõrvale.

Küpseta eelkuumutatud 225*C ahjus kuniks peekon on krõbe ja aprikoosid küpsed. Tõsta ahjust välja.

Aseta brie juustud ahjuplaadile, küpseta 200*C juures umbes 5-7 minutit, kuniks juustukettad on seest tuntavalt pehmed. S

erveerimiseks aseta brie alusele, tõsta peale meekastmesed aprikoositükid ning pudista peale peekon. Serveeri kohe koos krõbeda saiaga.

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 07.07.2017 19:25

Meile väga maitses, eriti meesperele! Teeme teinekordki!