Põnev eelroog neile, kellele meeldib soolase ja magusa kooslus.
2 väikest ketast Brie valgehallitusjuustu
4 küpset aprikoosi
3-4 viilu toorsuitsupeekonit
2 sl mett
krõbeda koorikuga saia
Laota toorsuitsupeekoni viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Eemalda aprikoosidest kivid. Lõika aprikooside viljaliha väiksemateks tükkideks, pane need koos meega väikesesse kuumakindlasse nõusse ja aseta sellega ahjuplaadile peekoni kõrvale.
Küpseta eelkuumutatud 225*C ahjus kuniks peekon on krõbe ja aprikoosid küpsed. Tõsta ahjust välja.
Aseta brie juustud ahjuplaadile, küpseta 200*C juures umbes 5-7 minutit, kuniks juustukettad on seest tuntavalt pehmed. S
erveerimiseks aseta brie alusele, tõsta peale meekastmesed aprikoositükid ning pudista peale peekon. Serveeri kohe koos krõbeda saiaga.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Meile väga maitses, eriti meesperele! Teeme teinekordki!
Küpsetatud brie mesiste aprikooside ja peekoniga
Põnev eelroog neile, kellele meeldib soolase ja magusa kooslus.