Kalaabria krevetid

USA telekoka Giada De Laurentiis'e retsept.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Lisategevused

Koostisosad

50 g värskelt riivitud Parmesani

2 sl oliiviõli

2 tl Kalaabria tšillipastat

1 tl riivitud sidrunikoort

0,25 tl kuivatatud punet

0,25 tl soola

450 g kooritud, sabadega hiidkrevette

Serveerimiseks:

0,5 sidruni mahl

Valmistamine

Kuumuta ahi 220 C. 

Sega kausis parmesan, oliiviõli, tšillipasta, riivitud sidrunikoor, pune ja sool. Lisa krevetid ja sega kergelt läbi.

Laota krevetid ühekordse kihina äärega ahjuplaadile (soovi korral kata see esmalt küpsetuspaberiga). Küpseta 220-kraadises ahjus, kuni krevetid on roosad ja läbi küpsenud, umbes 8-10 minutit.

Pigista peale umbes poole sidrunimahl ja serveeri kuumalt või soojalt. 

Allikas: Food Network

LISA KOMMENTAAR