1 pakk keeksi- või tordipulbrit
vett
1 pakk maasika- või vaarikatarretisepulbrit
kookoshelbeid
Valmista keeks või kandiline koogipõhi vastavalt pakendi juhistele - või kasuta oma lemmik biskviidiretsepti. Koogivorm võiks olla pigem väike kui suur, siis saad kenamad kuubikud lõigata. Lase jahtuda, siis lõika kuubikuteks.
Valmista tarretisesegu vastavalt pakendi juhistele, AGA võta ettenähtust poole vähem vett!
Lase tarretisesegul poolenisti tarretuda, siis kasta keeksikuubikud tarretise sisse ning seejärel veereta neid kookoshelvestes.
Tõsta kandikule, lase tarretisel veel veidi hanguda ja siis serveeri.
Nami-Nami retsept ilmus ka ajakirjas Pereköök, pildi tegi Hele-Mai Alamaa.
Red Jelly Lamingtons
Klassikalised Lamingtoni koogikesed on lihtsad keeksikuubikud, mis valatakse üle šokolaadiglasuuriga ja puistatakse üle kookoshelvestega, ent Toddi ema tegi vanasti hoopis punase marjaželeega kaetud koogiruute. Eesti tarretisepulbrid jäävad koogi peal väga heledad, aga maitsvad on need koogiruudud vaatamata värvile :)
Loomulikult võid valmistada koogiruudud ja tarretise nii-öelda nullist, aga siin laisem ja Austraalias palju levinum viis.