Spinatihummus

Kevadiselt roheline hummus sobib hästi nii leivale-saiale kui ka dippimiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g purk konservitud kikerherneid

50 g värskeid noori spinatilehti

2 sl seesamipastat e. tahiinit

0,5 sidruni mahl

2 sl oliiviõli või tudraõli

1 väike küüslauguküüs

vajadusel vett

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pane kikerherned, spinat, tahiini, sidrunimahl ja oliiviõli kannmikserisse või köögikombaini.

Riivi sisse küüslauk ja töötle ühtlaseks pastaks. Lisa soovi korral vähehaaval vett, kuni saavutad soovitud konsistentsi.

Maitsesta soola-pipraga parajaks.  

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp

LISA KOMMENTAAR

Margit
postitatud 23.04.2023 13:07

Tere, kas värske spinat?

Pille
postitatud 26.04.2023 18:25

Margit, mina olen kasutanud värsket spinatit, aga samas on spinati kogus siin nii väike, nii et võid teha ka külmutatud spinatiga. Sulata enne korralikult!

Pille
postitatud 15.09.2023 14:34

Foto aastast 2020: