Verikäkk pohlamoosi ja peekoniga

Rootsist pärit viis verikäki serveerimiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

800 g verikäkki

12 viilu suitsupeekonit

praadimiseks õli

Serveerimiseks:

4 hõõrutud pohli või pohlamoosi

Valmistamine

Lõika verikäkk u 1 cm viiludeks. 

Kuumuta pannil veidi rasva või õli. Prae suitsupeekoniviilud keskmisel kuumusel krõbedaks.

Prae teisel pannil verikäkiviilud mõlemalt poolt väheses õlis küpseks (u 2-4 minutit ühelt ja sama kaua teiselt poolt). 

Serveerimiseks aseta verikäkiviilud ja peekoniribad taldrikule, kõrvale tõsta vähese suhkruga hõõrutud pohlad. 

Vaata ka:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR