1 kogus Nami-Nami šokolaadi-brownie (pähkliteta!) või mõni muu šokolaadikook
700 g purk kirsse
soovi korral kirsilikööri
4 x 230 g topsi šokolaadipudingit
4 dl 35% rõõska koort ehk vahukoort
50 g suhkrut
Kaunistamiseks:riivitud šokolaadi
Küpseta esmalt brownie selle retsepti järgi või kasuta muud tummist šokolaadikooki.
Lõika jahtunud brownie 2x2cm tükkideks. Tõsta pool tükkidest kausikoogi nõusse, vala peale veerand kirsikompoti vedelikust ja puista peale pooled kirsid. Tõsta peale ülejäänud brownie-tükid, niisuta teise veerandi kompotivedelikuga ja puista peale ülejäänud kirsid (jäta mõned kaunistuseks). Tõsta peale puding, aja kergelt laiali.
Vahusta rõõsk koor suhkruga tugevaks vahuks. Tõsta kuhjana kausitordi peale.
Kaunista riivitud šokolaadiga ja mõne kirsiga.
Lase enne serveerimist vähemalt paar tundi jahedas seista.
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
Mõnus ja näeb kena välja! Kui šokolaadikook on olemas, on kausitordi kokku panek väga kiire ja lihtne.
Laps tegi seda ühe kooliprojekti tarbeks. Sel korral mahtus kaussi 3 kakaopudingit, koogiks oli Nami-Nami musta oa brownie :)
Śokolaadi-kirsi kausitort, ülihea! Mul browniseid ei olnud, oli Pealinna kook poest ja peale mandlihelbed ning röstitud metsapähklid, šokolaadipuding oli ka metsapähklimaitsega. Lihtne teha ja ülimaitsev!
Šokolaadi-kirsi kausitort
Pidulik magustoit sobib hästi näiteks jõulu- või aastavahetuselauale.