Suitsutatud part

Restorani "The Able Butcher" itaallasest peakoka Salvatore Coco retsept, mis sobib hästi aastavahetuse pidulauale.
Suitsutatud pardifilee leiad hästivarustatud toidupoodidest :)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g suitsutatud pardi rinnafileed

150 g Granny Smith õuna

2 tl šerriäädikat

2,5 tl Dijoni sinepit

1 sl kreekapähkliõli

Kreeka pähkleid

soola ja musta pipart

friseesalatilehti

rooma salati lehti

Valmistamine

Eelsoojenda ahi 180 kraadini.

Eemalda suitsutatud pardirinnalt nahk. Laota pardinahk ja rasv ahjupannile ning küpseta umbes 15 minutit, kuni nahk on krõbe.

Aseta nahk majapidamispaberile ja lase liigsel rasval nõrguda. Lõika väikesteks tükkideks.

Koori õun ja lõika tikkudeks. 

Sega suures kausis äädikas ja sinep. Lisa järk-järgult õli. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa friseesalat, Rooma salat ja Kreeka pähklid ning sega õrnalt läbi.

Serveerimisel aseta salatipadjale suitsutatud pardirinna viilud, aseta peale õunatikud ja puista üle krõbedate pardinaha tükkidega.

Retsept: Salvatore Coco, The Able Butcher restoran
Fotod: Magnus Heinmets

LISA KOMMENTAAR