Tõsta steigid tund aega enne valmistamist külmkapist toatemperatuurile.
Maitsevõi jaoks sega või, hakitud tšilli ja küüslauk, maitsesta soolaga. Pane väikese küpsetuspaberitüki peale ja vormi silindriks. Pane sügavkülma või külmkappi tahenema.
Steikide küpsetamiseks aja paksupõhjaline praepann või grillpann hästi kuumaks. Lisa sorts õli, siis tõsta pannile toasoojad ja mõlemalt poolt soola-pipraga kergelt maitsestatud steigid. Küpseta 2-3 minutit ühelt ja sama kaua teiselt poolt, kuni liha on sobivas küpsusastmes.
Tõsta steigid pannilt soojendatud taldrikule (kui serveerid tervelt), lase minut aega puhata ja serveeri. Aseta igale steigile 1-2 viilu maitsevõid.
Ribeye steik maitsevõiga
Grillitud laagerdatud rib-eye steik maitseb hästi mõne maitsevõiga. Fotol on tšilli-küüslaugu-suitsusoolavõi.