Sarvesaiad banaani, šokolaadi ja mandlitega

Tore viis prantsuse sarvesaiade e. croissant'ide serveerimiseks laisal pühapäevahommikul :)

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 croissant'i e. sarvesaia

1 suur banaan

peotäis hakitud piima- või tumedat šokolaadi

paar lusikatäit mandlilaaste

Valmistamine

Lõika sarvesaiad poolenisti lahti. Poeta saadud taskusse veidi šokolaadi ja mandlilaaste, siis kata banaaniviiludega. Sarvesaia peale võid samuti panna veidi šokolaadi ja mandleid. 

Aseta ahjuplaadile ning küpseta 180-kraadises ahjus u 5 minutit, kuni šokolaad on sulanud ja sarvesai soe. Serveeri kohe. 

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR