Verivorstitrühvel krõbedas hapukapsadekooris peekonikrõpsuga

Sellist toredat suupistet pakuti 2015. a. oktoobris Rannarootsi jõulutoodete esitlusel.

"Kui soovid külalisi vau-efektiga üllatada, siis just see suupiste on see õige", väidab retsepti autor Erlis Schönberg.

Kogus
Valmistusviis
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

verivorstid suitsupeekoniga (Rannarootsi)

hapukapsakrõpse (Mulgi krõpsud)

Valmistamine

Eemalda verivorstilt kest, et kätte saada vorsti sisu. Vormi vorsti sisust kätevahel suupärased pallikesed ja aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta pallikesi eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures 6-7 minutit.

Võta Mulgi krõpsude naturaalsed Hapukapsa krõpsud ja purusta peenemaks puruks. Paneeri verivorstipallikesed (ahjust tulnud pallikesed on pehmed)  õrnalt hapukapsapurus ja jäta tahenema.

Samal ajal küpseta peekoniviilud ahjus või pannil krõbedaks. Kuivata köögipaberiga peekonilt liigne rasv, lõika pisikesteks krõpsuseks ja kaunista trühvlid. Kaunista rosmariiniga. 

Toidupilt: Katrin Press

LISA KOMMENTAAR

Viktoria Rebane
postitatud 02.12.2015 19:02

Peab kindlasti proovima!

Anneli Lipp
postitatud 02.12.2015 23:18

tekkis ka huvi proovida kui need krõpsud ainult kuidagi kusagilt kätte saaks :)

Reeli3
postitatud 03.12.2015 08:16

Päris huvitav idee. Ma mekiks neid koos pohlamoosi kastmega.