Kuldkollane lugu sügisõuntest, seentest ja mustadest sõstardest

Santa Maria retsept.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 õuna

300 g sügisseeni

praadimiseks võid

50 g musti sõstraid

rukolat e. põld-võõrkapsast või lollo rosso salatit

oliiviõli

Santa Maria kivisoola

Santa Maria salatimaitseainet ürtidega

Valmistamine

Koori õunad, lõika tükkideks. Viiluta seened, prae võis pehmeks. Lisa õunad ja prae läbi.

Puhasta salatilehed ja pane kaussi,  maitsesta Santa Maria salatimaitseaine ja oliiviõliga.

Lisa mustad sõstrad ja seene-õunasegu ning serveeri. 

Loe veel:

Pildistas Lauri Laan. 

LISA KOMMENTAAR