Marineeritud suvikõrvitsad

Angelica Udekülli retsepti vahendas Santa Maria. Suvikõrvitsad sobivad on soolaseks lisandiks, kuid neist saab valmistada ka hõrku remulaadkastet! Selleks tuleb marineeritud suvikõrvitsa kuubikud segada majoneesi ja hapukoorega!

Kogus
2 liitrit
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 kg kabatšokke ja suvikõrvitsaid

Marinaad:

6 dl vett

1-2 sl 30% äädikat

1 dl suhkrut

2 sl soola

1 sl Santa Maria sinepiseemneid

10 Santa Maria valge pipra tera

näpuotsaga Santa Maria chipotle tšillit

1 Santa Maria loorberileht

Valmistamine

Keeda veest ja maitseainetest marinaad.

Pese suvikõrvitsad ja kabatšokid külma veega, kuivata ja lõika umbes 1,5 cm paksusteks viiludeks. Seejärel tõsta need marinaadi, kuumuta ja lase mõni minut keeda.

Tõsta köögiviljad kihiti puhastesse purkidesse, kata marinaadiga ja sule õhukindlalt.

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

trintzu
postitatud 12.08.2015 19:42

väga-väga hea!!!! chipotle tśilli asemel panin tsillihelbeid, muu jätsin retseptis samaks

Hele
postitatud 14.08.2015 12:14

Väga hea sai! Jätsin välja tšilli. Suvikõrvitsad koorisin ära ja lõikasin umbes 0,7 mm paksusteks viiludeks. Kindlasti peaks suvikõrvits olema sektoritena, ära poolita. Aitäh retsepti eest!