Angelica Udekülli retsepti vahendas Santa Maria. Suvikõrvitsad sobivad on soolaseks lisandiks, kuid neist saab valmistada ka hõrku remulaadkastet! Selleks tuleb marineeritud suvikõrvitsa kuubikud segada majoneesi ja hapukoorega!
Pese suvikõrvitsad ja kabatšokid külma veega, kuivata ja lõika umbes 1,5 cm paksusteks viiludeks. Seejärel tõsta need marinaadi, kuumuta ja lase mõni minut keeda.
Tõsta köögiviljad kihiti puhastesse purkidesse, kata marinaadiga ja sule õhukindlalt.
Väga hea sai! Jätsin välja tšilli. Suvikõrvitsad koorisin ära ja lõikasin umbes 0,7 mm paksusteks viiludeks. Kindlasti peaks suvikõrvits olema sektoritena, ära poolita. Aitäh retsepti eest!
Marineeritud suvikõrvitsad
Angelica Udekülli retsepti vahendas Santa Maria. Suvikõrvitsad sobivad on soolaseks lisandiks, kuid neist saab valmistada ka hõrku remulaadkastet! Selleks tuleb marineeritud suvikõrvitsa kuubikud segada majoneesi ja hapukoorega!