Granaatõuna-šokolaadiampsud

Vahvad ampsud aastavahetuse suupistelauale.

Mõistliku hinnaga seemneid, pähkleid ja kuivatatud puuvilju leiate Germundi tootevalikust. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

granaatõuna

(soolata) pistaatsiapähkleid

tumedat šokolaadi

Valmistamine

Puhasta granaatõun. Haki pähklid väikesteks tükkideks. Sulata ja tempereeri šokolaad.

Täida minimuffinipann pabervormidega. Puista igasse muffinivormi pesasse enam-vähem ühe kihina granaatõunaseemneid ja pähklitükke. Tõsta lusikaga peale veidi sulašokolaadi. Puista peale veel granaatõunaseemneid ja pistaatsiatükke. Viimaseks tõsta peale veel veidi šokolaadi nii, et šokolaaditriipude vahelt paistaksid granaatõunaseemned ja pistaatsiapähklitükid.

Lase tahkuda.

Loe veel:

Retsepti koostas ja pildi tegi Martiina

LISA KOMMENTAAR