Pisut terava maitsega mädarõigas annab ahjukalale veidi õhetava nüansi. Mozzarella juust mahendab veidi mädarõika teravust.
karpkalafileed
5 sl riivitud mädarõigast (purgist)
100 g Mozzarella juustu
soola ja musta pipart
Aseta karpkalafilee ahjuplaadile, nahaga külg allpool. Maitsesta väga kergelt soola ja pipraga ning määri peale mädarõigas.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Kata siis pealt juustuga ja küpseta veel umbes 5 minutit, kuni juust on sulanud ja kergelt kuldne.
Lase minut-paar tõmmata ja serveeri kohe koos värske rohelise salatiga.
Epp Mihkelsi retsept (2011).
Mädarõikane karpkala
Pisut terava maitsega mädarõigas annab ahjukalale veidi õhetava nüansi. Mozzarella juust mahendab veidi mädarõika teravust.