Mädarõikane karpkala

Pisut terava maitsega mädarõigas annab ahjukalale veidi õhetava nüansi. Mozzarella juust mahendab veidi mädarõika teravust.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

karpkalafileed

5 sl riivitud mädarõigast (purgist)

100 g Mozzarella juustu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Aseta karpkalafilee ahjuplaadile, nahaga külg allpool. Maitsesta väga kergelt soola ja pipraga ning määri peale mädarõigas.

Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Kata siis pealt juustuga ja küpseta veel umbes 5 minutit, kuni juust on sulanud ja kergelt kuldne.

Lase minut-paar tõmmata ja serveeri kohe koos värske rohelise salatiga.

Loe veel:

Epp Mihkelsi retsept (2011). 

LISA KOMMENTAAR