Kiired banaaniampsud

Kiire magusroog. Sügavkülmutamine muudab banaani siidiseks ja lisab ampsudele pidulikkust. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

banaane

tükikestega maapähklivõid

röstitud soolatud maapähkleid

tumedat (toor)šokolaadi

Valmistamine

Lõika banaanist kangikesed või paksud kettad. Määri igale banaanitükile ohtralt maapähklivõid. Kaunista tervete maapähklite ja šokolaadipuruga. 

Aseta vähemalt tunniks ajaks sügavkülma ja võta sealt välja alles vahetult enne serveerimist. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud Kadi Toompere raamatust "Jooga köögis (1): Retsepte & soovitusi tervemaks eluks" (Varrak, 2015). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 22.09.2015 13:27

Mõnusad ampsud. Kreemjad, samas krõmpsuga - hea kooslus. Ja sügavkülmutamine tegi tõesti paremaks.