Kiire magusroog. Sügavkülmutamine muudab banaani siidiseks ja lisab ampsudele pidulikkust.
banaane
tükikestega maapähklivõid
röstitud soolatud maapähkleid
tumedat (toor)šokolaadi
Lõika banaanist kangikesed või paksud kettad. Määri igale banaanitükile ohtralt maapähklivõid. Kaunista tervete maapähklite ja šokolaadipuruga.
Aseta vähemalt tunniks ajaks sügavkülma ja võta sealt välja alles vahetult enne serveerimist.
Retsept on mugandatud Kadi Toompere raamatust "Jooga köögis (1): Retsepte & soovitusi tervemaks eluks" (Varrak, 2015). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.
Mõnusad ampsud. Kreemjad, samas krõmpsuga - hea kooslus. Ja sügavkülmutamine tegi tõesti paremaks.
Kiired banaaniampsud
Kiire magusroog. Sügavkülmutamine muudab banaani siidiseks ja lisab ampsudele pidulikkust.