Tatra toorpuder

Tervislik, gluteenivaba, vegan ja toor-hommikusöök toortatrast (kui kasutad agaavinektarit). 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

5 dl toortatratangu

liiter vett leotamiseks

2.5 dl mandlipiima

2 sl chia-seemneid

4 sl vahtrasiirupit või agaavinektarit

noaotsatäis soola

1 tl vanilliekstrakti

1 tl kaneeli

Lisandid:

meelepäraseid marju või puuvilju

hakitud mandleid

röstitud kookoshelbeid või -laaste

Valmistamine

Sega kausis toortatar ja vesi. Leota vähemalt 1 tund või järgmise päevani. Siis loputa korralikult ja mitu korda külma vee all.

Pane leotatud tatar köögikombaini või kannmikserisse Lisa mandlipiim, chia-seemned ja vanill. Töötle ühtlaseks pudruks, siis lisa magustaja ja kaneel. 

Jaota magustoidukaussidesse. Kaunista meelepäraste marjade ja lisanditega. Serveeri kohe või hoia serveerimiseni külmkapis.

Retsept on mugandatud Oh She Glows blogist.

LISA KOMMENTAAR

Spiidi
postitatud 11.07.2015 18:27

Selle retsepti nimi peaks olema Tatra toorpuder. Sest hetkel räägivad kõik toortatrast ning ma esmalt pidasin seda lihtsalt tavaliseks toortatraga tehtud tatrapudruks. Kuid toorpudruna on see märksa huvitavam.

Pille
postitatud 11.07.2015 22:09

Spiidi, aitäh asjaliku märkuse eest - muutsin pealkirja ära :)