Kalafileed sinepikastmes

USA autori Ina Garteni retsept. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 valge kala fileed (a 200 g)

soola ja musta pipart

225 g crème fraîche'i

3 sl Dijoni sinepit

1 sl terasinepit

2 sl peenelt hakitud šalottsibulat

2 tl kappareid

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C.

Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga või võta lihtsalt ahjuvorm. Aseta kalafileed vormi, nahk allpool. Maitsesta julgelt soola-pipraga. 

Sega crème fraîche, sinepid, hakitud sibul ja nõrutatud kapparid kausis, maitsesta soola-pipraga. Tõsta kaste ühtlase kihina kalafileedele. 

Küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit, olenevalt kala paksusest, kuni kala on just küps. Väldi üleküpsetamist!!! 

Serveeri kuumalt või toatemperatuuril. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR