USA autori Ina Garteni retsept.
4 valge kala fileed (a 200 g)
soola ja musta pipart
225 g crème fraîche'i
3 sl Dijoni sinepit
1 sl terasinepit
2 sl peenelt hakitud šalottsibulat
2 tl kappareid
Kuumuta ahi 200 C.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga või võta lihtsalt ahjuvorm. Aseta kalafileed vormi, nahk allpool. Maitsesta julgelt soola-pipraga.
Sega crème fraîche, sinepid, hakitud sibul ja nõrutatud kapparid kausis, maitsesta soola-pipraga. Tõsta kaste ühtlase kihina kalafileedele.
Küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit, olenevalt kala paksusest, kuni kala on just küps. Väldi üleküpsetamist!!!
Serveeri kuumalt või toatemperatuuril.
Kalafileed sinepikastmes
USA autori Ina Garteni retsept.