Tandoori kikerherned

Idandatud kikerhernestest roog. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

200 g idandatud kikerherneid

150 g rasvasemat toorjuustu või maitsestamata jogurtit või kookoskoort

1 sl tandoori-maitseainet

soola

Valmistamine

Loputa idandatud kikerherned, pane pannile. Lisa toorjuust/kookoskoor/jogurt ja maitseained, lase juustul vaiksel tulel sulada. Sega ja serveeri kohe, kui juustust on saanud kikerherneste ümber mõnus kaste. 

Nipid ja soovitused:

  • Laktoosivaba ja veganliku versiooni jaoks kasuta kookoskoort, lahjema versiooni jaoks toorjuustu asemel maitsestamata kreeka või türgi jogurtit. 

Loe veel:

Margit Tõnsoni retsept ilmus ajakirjas Toit & Trend (jaanuar-veebruar 2014)

LISA KOMMENTAAR