Kuumuta õli paksupõhjalises potis keskmisel kuumusel. Lisa porru ja prae segades umbes 5 minutit, kuni porru pehmeneb. Maitsesta soolaga ning kuumuta veel 5 minutit.
Lisa toorvorst ning prae segades umbes 7 minutit, kuni hakkmass on läbi küpsenud. Lisa rõõsk koor ja kuumuta veel mõned minutid.
Samal ajal kuumuta suur potitäis vett keemiseni, maitsesta soolaga. Lisa makaronid ning keeda makaronid al dente. Kurna ja sega kastme hulka. Riivi peale veidi parmesani ja serveeri kohe.
NB! Retsept ilmus ka raamatus "Nami-Nami. Maailma maitsed 1" (Varrak, 2013), foto tegi Juta Kübarsepp. Fotol on singi-porrupasta tagumine roog, ees on Tiziana safranipasta.
Singi-porrupasta
Sellist mõnusat ja veidi argisemat pastarooga Pasta con porri e salsiccia pakuti meile San Gimignano lähistel Poggio Alloro külalistemajas.
Retsept on mugandatud külalistemaja perenaise Sarah Fioroni raamatust A Family Farm in Tuscany.