Vegan-retsept õhukeste ülepannikookide valmistamiseks.
380 g nisujahu
1 tl söögisoodat
1 tl küpsetuspulbrit
6,5 dl taimset piimajooki või vett
0,5 tl soola
2 tl õunaäädikat
Sega sooda, küpsetuspulber ja sool jahu hulka. Teises kausis sega vesi või piim äädikaga.
Sega kuivained vedelikuga ning jäta pannkoogitainas 15 minutiks või paariks tunniks seisma, et jahu saaks paisuda.
Vala kuumale pannile natuke õli ja kulbitäis pannkoogitainast. Prae pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Retsept on Sandra Vungi raamatust "Taimsed magustoidud. Lihtsast luksuslikuni" (Varrak, 2014)
Lihtsad ülepannikoogid
Vegan-retsept õhukeste ülepannikookide valmistamiseks.