Lihtsad ülepannikoogid

Vegan-retsept õhukeste ülepannikookide valmistamiseks. 

Kogus
10 suurt pannkooki
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

380 g nisujahu

1 tl söögisoodat

1 tl küpsetuspulbrit

0.5 tl soola

6.5 dl taimset piima või vett

2 tl õunaäädikat

Valmistamine

Sega sooda, küpsetuspulber ja sool jahu hulka. Teises kausis sega vesi või piim äädikaga. Sega kuivained vedelikuga ning jäta pannkoogitainas 15 minutiks või paariks tunniks seisma, et jahu saaks paisuda.

Vala kuumale pannile natuke õli ja kulbitäis pannkoogitainast. Prae pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks. 

Retsept on Sandra Vungi raamatust "Taimsed magustoidud. Lihtsast luksuslikuni" (Varrak, 2014)

LISA KOMMENTAAR