Vegan retsept õhuliste ja kergete pannkookide valmistamiseks. Sandra kirjutab, et need maitsevad isegi moosita võrratult, meile meeldis siiski moosiga rohkem :)
Teises kausis sega vesi või taimne piim õunaäädikaga, lase pool minutit seista. Lisa kooritud ja kahvliga purustatud banaan, sega korralikult läbi. Sega juurde kuivained ja lase vähemalt 15 minutit seista, et jahu saaks paisuda.
Aja pann kuumaks, vala sinna paras ports õli. Tõsta supilusikatäis tainast pannile ja küpseta väikesed pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Serveeri toormoosi või värskete marjade ja banaaniviiludega.
Väikesed kohevad mitmevilja-pannkoogid
Vegan retsept õhuliste ja kergete pannkookide valmistamiseks. Sandra kirjutab, et need maitsevad isegi moosita võrratult, meile meeldis siiski moosiga rohkem :)