Väikesed kohevad mitmevilja-pannkoogid

Vegan retsept õhuliste ja kergete pannkookide valmistamiseks. Sandra kirjutab, et need maitsevad isegi moosita võrratult, meile meeldis siiski moosiga rohkem :)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

150 g täisteranisujahu

100 g kaerajahu

1 kuhjaga tl söögisoodat

näpuotsaga soola

5 dl taimset piimajooki või vett

2 tl õunaäädikat

1 küps banaan

Valmistamine

Sega jahud, sooda ja sool kausis.

Teises kausis sega vesi või taimne piim õunaäädikaga, lase pool minutit seista. Lisa kooritud ja kahvliga purustatud banaan, sega korralikult läbi. Sega juurde kuivained ja lase vähemalt 15 minutit seista, et jahu saaks paisuda. 

Aja pann kuumaks, vala sinna paras ports õli. Tõsta supilusikatäis tainast pannile ja küpseta väikesed pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks. 

Serveeri toormoosi või värskete marjade ja banaaniviiludega. 

Retsept on Sandra Vungi raamatust "Taimsed magustoidud. Lihtsast luksuslikuni" (Varrak, 2014)

LISA KOMMENTAAR