Õunased rooskapsad päevalilleseemnetega

Maru Metspalu soovitas mõned aastad tagasi seda rooga lambaprae kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 peotäit rooskapsaid

2 dl õunamahla

1 sl võid

soola ja musta pipart

peotäis puhastatud päevalilleseemneid e. sihvkasid

Valmistamine

Puhasta rooskapsad välimistest lehtedest ja loputa veega. Keeda soolases vees 3–4 minutit.

Kuumuta pannil õunamahl ja lisa või. Keeda pisut kokku. Lisa kurnatud rooskapsad, sega, kuni õunamahl hakkab kleepjalt kapsastele.

Viska peoga päevalilleseemneid, pisut soola ja pipart ning “loobi” mõned korrad veel kapsaid õhku, kuni vedelik on kadunud ja kapsad õunased.

Loe veel:

Maru Metspalu retsept ilmus ajakirjas Oma Maitse (veebruar 2013)

LISA KOMMENTAAR