Kuumuta potis või vokkpannil õli, lisa karripasta ja laimilehed. Kuumuta 1-2 minutit segades. Lisa veiselihalõigud, prae 2-3 minutit. Lisa kookospiim, kuumuta keemiseni.
Vähenda kuumust, lisa pommukuubikud, kalakaste ja suhkur. Kuumuta veel 5-7 minutit.
Serveeri jasmiiniriisiga.
Loe veel:
Phanaeng (tai k: พะแนง, ka phanang, panang jm) on punane Tai karri, mis on paks, soolane ja magus, maitset annab kahvrilaim. Phanaeng karripasta praetakse kookospiimaga, tulemuseks on kreemjas kaste. Phanaeng karripasta sisse lähevad kuivatatud tšillid, kalganijuur, sidrunhein, kahvrilaim, koriandrijuur ja -seemned, vürtsköömned, küüslauk, šalott, krevetipasta, sool ja maapähklid.
Veiseliha rohelises karri-kookosekastmes
Panang curry ehk phanaeng curry on Tai köögist pärit mahedamapoolne kookospiimaga karriroog. Siin veiselihaga variant. Thai-Choice retsept ja fotod.