Laktoosi- ja kaseiinivaba kondenspiim

Kookospiimast ja meest tehtud kondenspiim. Gluteenivaba. 

Kogus
u 4 dl
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 purki täisrasvast kookospiima

0.8 dl mett

1 tl vanilliekstrakti

näpuotsaga soola

Valmistamine

Pane kookospiim ja mesi potti, vispelda ühtlaseks. Kuumuta keskmisel kuumusel keemiseni. Siis alanda kuumust ja keeda tasasel tulel 30 minutit, aeg-ajalt segades, kuni segu pakseneb.

Tõsta pott tulelt. Sega juurde vanilliekstrakt ja sool. Lase toatemperatuurini jahtuda, aeg-ajaltsegades. 

Säilita külmkapis. 

Allikas: Kitchen Simplicity blogi

LISA KOMMENTAAR