Selliseid toredaid pallikesi soovitas kokk Erlis Schönberg (Rannarootsi) süldi kõrvale serveerida.
150 g Saare toorjuustu
100-150 g riivitud mädarõigast
75 g riivleiba + veel veeretamiseks
head sülti
Sega kõik komponendi hoolega kokku. Vormi segust suupärased trühvlid ja paneeri neid veel omakorda riivleivas.
Jäta trühvlid külmikusse paariks tunniks külalisi ootama.
Erlis Schönbergi idee, veidi mugandatud (Sügis 2013; Erlis kutsus neid "mädarõika-mustaleiva trühvel"). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Laudlina: Ekelund @ Roosimari Sisustustekstiilid
Ma olen neid pallikesi nüüd väga mitu korda teinud, sh erinevatel kokakoolitustel. Väga popid on olnud :) Siin üks paari aasta tagune pildike ka:
Väga meeldisid!
Toorjuustu-mädarõikatrühvlid
Selliseid toredaid pallikesi soovitas kokk Erlis Schönberg (Rannarootsi) süldi kõrvale serveerida.