Toorjuustu-mädarõikatrühvlid

Selliseid toredaid pallikesi soovitas kokk Erlis Schönberg (Rannarootsi) süldi kõrvale serveerida. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

150 g Saare toorjuustu

100-150 g riivitud mädarõigast

75 g riivleiba + veel veeretamiseks

Serveerimiseks:

head sülti

Valmistamine

Sega kõik komponendi hoolega kokku. Vormi segust suupärased trühvlid ja paneeri neid veel omakorda riivleivas.

Jäta trühvlid külmikusse paariks tunniks külalisi ootama.

Loe veel:

Erlis Schönbergi idee, veidi mugandatud (Sügis 2013; Erlis kutsus neid "mädarõika-mustaleiva trühvel"). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LaudlinaEkelund @ Roosimari Sisustustekstiilid

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 26.12.2024 19:55

Ma olen neid pallikesi nüüd väga mitu korda teinud, sh erinevatel kokakoolitustel. Väga popid on olnud :) Siin üks paari aasta tagune pildike ka:

Kybarsepp
postitatud 05.01.2025 13:17

Väga meeldisid!