Krõbedad krevetid

Manna annab krevettidele mõnusalt krõbeda kooriku. 

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

0.5 tl jahvatatud kurkumit e kollajuurt

0.5 tl tšillipulbrit

1 küüslauguküüs

450 g tooreid kooritud hiidkrevette

6 sl mannat

praadimiseks päevalilleõli

Serveerimiseks:

sidrunisektoreid

rediseid

Valmistamine

Kata suur ahjuplaat köögipaberiga, tõsta kõrvale. 

Sega suures madalas kausis kollajuur, tšilli, manna ja purustatud küüslauk. Lisa hoolikalt sulatatud ja nõrutatud krevetid, sega läbi.

Kuumuta suurel praepannil umbes 2 cm õli - õli on piisavalt kuum, kui pannile visatud saiakuubik umbes 15 sekundiga kuldseks küpseb. Tõsta umbes pooled paneeritud krevettidest õlisse, küpseta 3-4 minutit, kuni krevetid on kuldsed. Tõsta praetud krevetid kurnlusika abil pannilt ja tõsta köögipaberiga kaetud ahjuplaadile tahenema. 

Tee sama ülejäänud krevettidega. 

Serveeri krevette krõbeda redise ja sidrunisektoritega.

Allikas: Delicious Magazine

LISA KOMMENTAAR