Pane valge veini klaasi põhja suhkrukuubik ja Angostura bitters. Lisa Dubonnet ja jääkuubik. Täida klaas vahuveiniga, sega kergelt läbi ning kaunista sidrunikoorega.
Loe veel:
Dubonnet rouge on Prantsuse aperitiiv, mille lõi 1846. aastal Pariisi keemik ja veinikaupmees Joseph Dubonnet. Dubonnet on valmistatud punase veini baasil (grenache, muscat, carignan viinamarjad) ja millele annavad omapärase maitse apelsinikoor, kohvioad, hiniin ja salajaste vürtsidega. Dubonnet valmib tammevaatides. Peale avamist tuleb hoida Dubonnet'd külmkapis ja tarvitada mõne nädala jooksul!
Alfonso (kokteil)
Alfonso on saanud nime Hispaania kuninga Alfonso XIII järgi, kes jõi sellist kokteili, kui ta Prantsusmaal 1930ndatel eksiilis olles lohutust otsis :)