Boulevardier (kokteil)

Negroni sugulane, kus džinni asemel kasutatakse rukki- või burbooni viskit. Eriliseks teeb kokteili veel see, et 1:1:1 vahekorra asemel on viskit, Camparit ja vermutit vahekorras 2:1:1 - viski magusus tasakaalustab Campari't paremini. 

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

40 ml burbooni viskit

20 ml Campari aperitiivi

20 ml magusat vermutit

jääkuubikuid

Garneering:

kokteilikirss või apelsini- või sidrunikooreriba

Valmistamine

Sega kõik ained jääkuubikutega täidetud šeikeris kergelt läbi, siis kurna läbi sõela jahutatud kokteiliklaasi sisse. (Soovi korral võid mõned jääkuubikud ka klaasi sisse panna). 

Kaunista kokteilikirsi või apelsini- või sidrunikooreribaga. 

Allikas: Food52.com

LISA KOMMENTAAR