Ahjus küpsetatud hiidlest või tursk

Lihtne viis hiidlesta ehk paltuse või tursa küpsetamiseks. 

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

680 g hiidlesta- e. paltusefileed või tursafileed

1.25 dl Panko riivsaia

2 sl võid

soola ja musta pipart

1 sl hakitud värsket murulauku

vormi määrimiseks oliiviõli

Valmistamine

Kuumuta ahi 200°C. 

Maitsesta kalafilee soola ja pipraga. Aseta kergelt õlitatud ahjuvormi.

Sulata või, sega riivsaiaga. Tõsta riivsaiasegu ühtlase kihina kalafileedele. 

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kui kalafilee on umbes 2,5 cm paks. 3  cm kalafileed küpseta 30 minutit. 

Puista peale hakitud murulauku ja serveeri. 

Allikas: Food52.com

LISA KOMMENTAAR