Lihtne viis hiidlesta ehk paltuse või tursa küpsetamiseks.
680 g hiidlesta- e. paltusefileed või tursafileed
1.25 dl Panko riivsaia
2 sl võid
soola ja musta pipart
1 sl hakitud värsket murulauku
vormi määrimiseks oliiviõli
Kuumuta ahi 200°C.
Maitsesta kalafilee soola ja pipraga. Aseta kergelt õlitatud ahjuvormi.
Sulata või, sega riivsaiaga. Tõsta riivsaiasegu ühtlase kihina kalafileedele.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kui kalafilee on umbes 2,5 cm paks. 3 cm kalafileed küpseta 30 minutit.
Puista peale hakitud murulauku ja serveeri.
Allikas: Food52.com
Ahjus küpsetatud hiidlest või tursk
Lihtne viis hiidlesta ehk paltuse või tursa küpsetamiseks.