Wasabi-lõhekreem

Veidi vürtsikam toorjuustumääre õrnsoolalõhe või -forelliga sobib hästi nt rukkileivaruutudele või rukkinööpidele panemiseks. 

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

150 g graavilõhet e. õrnsoolalõhet

1-2 tl wasabi-pastat

150 g Farmi maitsestamata toorjuustu

2 sl peenelt hakitud murulauku

Serveerimiseks:

rukkileiba või rukkinööpe (näkileivarattad)

Valmistamine

Lõika soolalõhe väikesteks kuubikuteks. Sega toorjuust ja wasabi, siis lisa lõhe ja murulauk. Sega ühtlaseks.

Jaota kreem rukkileivaruutudele.

Allikas: K-Ruoka

LISA KOMMENTAAR