Küüslaugukartulid pune ja fetaga

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 kg kartuleid

4 sl oliiviõli

6 suuremat küüslauguküünt

2,5 tl kuivatatud punet

125 g fetajuustu

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 220°C (pöördõhuga 200°C).

Lõika kartulid 2-3 cm tükkideks. Pane nii suurde ahjuvormi, et kartulid mahuksid ühekordse kihina. 

Nirista pannile õli, lisa hakitud küüslauk ja kuivatatud pune, maitsesta kergelt soola-pipraga. Sega.

Küpseta 50-60 minutit, kuni kartulid on kuldpruunid ja krõbedad.

Tõsta serveerimisnõusse, sega juurde murendatud feta. Puista peale värsket punet võimaluse korral ja serveeri kohe.

Loe veel:

Retsept siit.

LISA KOMMENTAAR