Kitsejuustu-focaccia

Kogus
2 pätsi
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Leib/sai
Lisategevused

Koostisosad

2.5 dl sooja vett

1 tl soola

25 g pärmi

0.5 dl oliiviõli

5-6 dl nisujahu

Peale:

oliiviõli

150 g kitsepiimast fetajuustu

1 dl viilutatud oliive

Valmistamine

Sega vesi, sool, pärm ja õli.
Lisa jahud ja sõtku pehme sitke tainas.
Lase soojas kahekordseks kerkida.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga, puista peale veidi jahu.
Kalla pehme tainas ahjuplaadile, tilguta peale veidi oliivõli ja patsuta tainas õhukeseks plaadiks.
Murenda peale fetajuust ja oliiviviilud.
Lase veidi soojas kerkida.
Küpseta 180-kraadises ahjus kuldseks.
Söö soojalt.

Loe veel:

Allikas: Herkut.net

LISA KOMMENTAAR