Redisesupp

Kiirestivalmiv tervislik suvine supp.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400-450 g redist

5 dl keefirit

2 dl 10% rõõska koort

1-1.5 sl sidrunimahla

1 tl suhkrut

3-4 tl ürdisoola

0.25 tl musta pipart

Serveerimiseks:

hakitud värsket murulauku

Valmistamine

Pese ja tükelda redised ning peenesta koos keefiriga köögikombainis.
Sega rõõsk koor sidrunimahla ja suhkruga, lisa supile. Maitsesta ürdisoola ja pipraga.
Serveeri külmalt koos hakitud murulauguga.

Retsept pärit raamatust "Pereköögi kokaraamat" (2007). Pildi tegi LIISI.
LISA KOMMENTAAR

Liisi
postitatud 21.05.2010 11:14

Väga maitsev ja ülimalt sobiv kuumal suvel kui tahaks midagi kerget ning värskendavat.