Mesine röstitud kaalikas

Mee-võisegus röstitud kaalikakuubikud.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 parajalt suur kaalikas

3 sl võid

3 sl mett

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C.

Koori kaalikas. Lõika 1,5-2 cm paksusteks viiludeks, need omakorda 1,5-2 cm sektoriteks.

Sega või ja mesi väikeses potis ning kuumuta, kuni või on sulanud ja meega segunenud. Lisa kaalikatükid ja sega korralikult läbi.

Laota kaalikakuubikud kergelt õlitatud või küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 35-45 minutit, kaalikaid iga 10 minuti tagant segades, kuni kaalikatükid on kenasti kuldpruunid ja krõbedad.

Loe veel:

Allikas: Modern Beet, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR