Artišoki-singilasanje

Austraalia koka Bill Grangeri retsept, pärit tema raamatust "Bill's Italian Food".

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

680 ml passata-tomatipüreed

315 g värskeid lasanjeplaate

220 g õhukeselt viilutatud keedusinki

3 mozzarella-palli (a 125 g)

3 sl värskelt riivitud parmesani

400 topsi artišokisüdameid õlis (nõruta ja poolita)

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 kraadini. 

Maitsesta tomati-passata soola ja pipraga, pane paar lusikatäit 20x30 cm suuruse ahjuvormi põhjale. Laota peale kiht lasanjeplaate. Siis tõsta peale kolmandik ülejäänud passatast, sellele pooled singiviiludest, 1 mozzarella pall (rebi ribadeks) ja 1 sl parmesani.

Siis lasanjeplaatide kiht, pool allesjäänud passata-kastmest, ülejäänud singiviilud, 1 mozzarella, 1 sl parmesani.

Kata ülejäänud lasanjeplaatidega, siis kata artišokisüdamikega. Kõige peale ülejäänud tomatisegu, mozzarella ja parmesan. 

Küpseta 30 minutit, kuni juust on sulanud ja kuldne. 

Loe veel:

Austraalia koka Bill Grangeri retsept. 

LISA KOMMENTAAR