Mustikad šokolaadivahuga

Imelihtne magustoit, mis koosneb vaid kolmest komponendist. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g värskeid või külmutatud mustikaid

200 g tumedat šokolaadi

3 dl 35% rõõska koort

Valmistamine

Puista mustikad nelja väikese magustoidupokaali või -kausi sisse. 

Sulata šokolaad suures kuumakindlas kausis, mis on asetatud vesivanni kohale. Võta sulanud šokolaad kuuma vee kohalt ära, sega läbi ja lase toatemperatuurini jahtuda. 

Klopi rõõsk koor pehmetipuliseks vahuks, siis sega ettevaatlikult sulatatud šokolaadi hulka. Jaota šokolaadivaht mustikatele.

Serveeri kohe. 

Allikas: Taste.com.au, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Kybarsepp
postitatud 05.07.2020 15:01

Tütre uus lemmik ja saab ise selle tegemisega suurepäraselt hakkama :)