Limoncello Collins (kokteil)

Sidruni-džinnikokteil. 

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

300 ml Limoncello sidrunilikööri

300 ml džinni

200 ml värskelt pressitud sidrunimahla

24 hästi õhukest sidruniviilu

jääkuubikuid

500 ml gaseeritud vett

8 värsket mündioksa

Valmistamine

Sega kannus Limoncello, džinn ja sidrunimahl. Kata kinni ja pane vähemalt 2 tunniks külmkappi maitsestuma.

Pressi iga Collinsi-klaasi seintele kolm sidruniviilu, täida siis klaasid jääkuubikutega. Sega Limoncello-segu läbi, siis kalla klaasidesse. Pikenda joogid mulliveega. Kaunista mündioksaga ja serveeri. 

Inspiratsioon: USA ajakiri Food&Wine, aga muutsin koguseid natuke (algversioon oli liiga kange minu arust).

LISA KOMMENTAAR