Tapenade on Provanssaalist pärit oliivipasta kapparite ja anšoovistega, mida siin on kasutatud kartulisalati maitsestamiseks. Kasuta väikeseid varajasi kartuleid.
Tapenade on Provanssaalist pärit oliivipasta kapparite ja anšoovistega, mida siin on kasutatud kartulisalati maitsestamiseks.
Kasuta väikeseid varajasi kartuleid.
700 g varajasi väiksemaid kartuleid
2 dl crème fraîche'i
1 dl tapenade-oliivipastat
soola ja musta pipart
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Siis kurna ja lase jahtuda. Lõika kartulid pooleks.
Sega crème fraiche ja tapenade omavahel, siis lisa kartulipoolikud. Maitsesta salat soola-pipraga.
Allikas: Arla.se
Tapenade-kartulisalat
Tapenade on Provanssaalist pärit oliivipasta kapparite ja anšoovistega, mida siin on kasutatud kartulisalati maitsestamiseks.
Kasuta väikeseid varajasi kartuleid.