Juustukrõpsud

Väike mugandus Leiburi Etnia lavaššide reklaamretseptist, algautoriks Ragne Värk.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 suur Leiburi Etnia sarja lavašš (Kaukaasia)

toasooja võid

riivitud parmesani juustu

hakitud rohelist sibulat

jahvatatud musta pipart või piprasegu

Valmistamine

Lõika suur Kaukaasia lavašš pooleks, aseta pool lavašši ahjuplaadile. Määri lavaššipoolikule õhuke kiht võid. Puista lavaššile peale ohtralt riivitud Parmesani juustu ja sellele rohelist sibulat. Maitsesta pipraseguga. 

Küpseta 200-kraadises ahjus 5-7 minutit, kuni juust on sulanud ja lavašš kergelt pruunistunud. 

Võta ahjust välja, lõika väiksemateks tükkideks ja tõsta vaagnale. 

Tee teise lavaššipoolikuga samamoodi. 

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR