Väike mugandus Leiburi Etnia lavaššide reklaamretseptist, algautoriks Ragne Värk.
1 suur Leiburi Etnia sarja lavašš (Kaukaasia)
toasooja võid
riivitud parmesani juustu
hakitud rohelist sibulat
jahvatatud musta pipart või piprasegu
Lõika suur Kaukaasia lavašš pooleks, aseta pool lavašši ahjuplaadile. Määri lavaššipoolikule õhuke kiht võid. Puista lavaššile peale ohtralt riivitud Parmesani juustu ja sellele rohelist sibulat. Maitsesta pipraseguga.
Küpseta 200-kraadises ahjus 5-7 minutit, kuni juust on sulanud ja lavašš kergelt pruunistunud.
Võta ahjust välja, lõika väiksemateks tükkideks ja tõsta vaagnale.
Tee teise lavaššipoolikuga samamoodi.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Juustukrõpsud
Väike mugandus Leiburi Etnia lavaššide reklaamretseptist, algautoriks Ragne Värk.