250 g Camembert valgehallitusjuustu (terve tavaline juustukera või 2 väikest)
6 värsket suurt salveilehte
6 viilu Ameerikapärast toorsuitsupeekonit või Parma sinki
Serveerimiseks:nt pikka saia
Kuumuta ahi 200C. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Aseta igale juustukettale paar-kolm salveilehte, siis laota juustule 3 peekoni- või singiviilu. Keera juustuketas ettevaatlikult ümber ja säti peekoni- või singiviilud nii, et otsad kokku ulatuksid. Siis aseta peale veel 3 salveilehte ja ülejäänud 3 peekoni- või singiviilu. Mässi juust korralikult peekoni- või singiviilude sisse.
Aseta juust ahjuplaadile. Küpseta 15 minutit, kuni juust on pehme ja sulanud ning peekon kenasti krõbedaks küpsenud.
Tõsta serveerimisalusele. Serveeri koos baguette-viiludega.
PS Mul oli 2 väikest Camembert juustu.
Küpsetatud Camembert peekonis
Enne ahjus küpsetamist mässitakse valgehallitusjuust Prosciutto singi või toorsuitsupeekoni (fotol) sisse.