Küpsetatud Camembert peekonis

Enne ahjus küpsetamist mässitakse valgehallitusjuust Prosciutto singi või toorsuitsupeekoni (fotol) sisse. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g Camembert valgehallitusjuustu (terve tavaline juustukera või 2 väikest)

6 värsket suurt salveilehte

6 viilu Ameerikapärast toorsuitsupeekonit või Parma sinki

Serveerimiseks:

nt pikka saia

Valmistamine

Kuumuta ahi 200C. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. 

Aseta igale juustukettale paar-kolm salveilehte, siis laota juustule 3 peekoni- või singiviilu. Keera juustuketas ettevaatlikult ümber  ja säti peekoni- või singiviilud nii, et otsad kokku ulatuksid. Siis aseta peale veel 3 salveilehte ja ülejäänud 3 peekoni- või singiviilu. Mässi juust korralikult peekoni- või singiviilude sisse.

Aseta juust ahjuplaadile. Küpseta 15 minutit, kuni juust on pehme ja sulanud ning peekon kenasti krõbedaks küpsenud.

Tõsta serveerimisalusele. Serveeri koos baguette-viiludega. 

PS Mul oli 2 väikest Camembert juustu. 

LISA KOMMENTAAR