400 g tumedat šokolaadi (sellest 200 g võiks olla maitsestatud)
Valmistamine
Vooderda 18 cm kandilise koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga.
Kuumuta kondenspiim ja või keskmise suurusega potis tasasel tulel, kuni või on sulanud. Sega pidevalt, et segu põhja ei kõrbeks! Nüüd lisa peenelt hakitud šokolaad ja sega, kuni segu on täiesti ühtlane.
Kalla segu kohe ettevalmistatud koogivormi. Silu pealt ühtlaseks ja pane 2-4 tunniks külmkappi.
Kui fudge on täiesti tahenenud, siis lõika väikesteks tükkideks.
Säilita õhukindlas karbis toatemperatuuril kuni 5 päeva.
Eriti lihtsad šokolaadikommid
Fudge, mille valmistamiseks on vaja magusat kondenspiima, võid ja ohtralt šokolaadi.