Eriti lihtsad šokolaadikommid

Fudge, mille valmistamiseks on vaja magusat kondenspiima, võid ja ohtralt šokolaadi.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

400 g suhkruga kondenspiima

50 g tükeldatud võid

400 g tumedat šokolaadi (sellest 200 g võiks olla maitsestatud)

Valmistamine

Vooderda 18 cm kandilise koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga. 

Kuumuta kondenspiim ja või keskmise suurusega potis tasasel tulel, kuni või on sulanud. Sega pidevalt, et segu põhja ei kõrbeks! Nüüd lisa  peenelt hakitud šokolaad ja sega, kuni segu on täiesti ühtlane. 

Kalla segu kohe ettevalmistatud koogivormi. Silu pealt ühtlaseks ja pane 2-4 tunniks külmkappi. 

Kui fudge on täiesti tahenenud, siis lõika väikesteks tükkideks.

Säilita õhukindlas karbis toatemperatuuril kuni 5 päeva. 

Allikas: The Cake Mistress

LISA KOMMENTAAR