Kana-peekonirullid

Gluteenivabad ja süsivesikuvaesed kanarullid. Mina lisasin maitseks veel head sinihallitusjuustu. 

Kogus
viiele kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

5-6 kanakintsufileed

5-6 õhukest viilu suitsupeekonit

50 g sinihallitusjuustu

kuivatatud tüümianilehti

soovi korral küüslaugupulbrit või hakitud küüslauku

Valmistamine

Laota kana kintsufileed lõikelauale ja lõika pikkupidi peaaegu pooleks (vt fotot). Aseta peale peekonviil ning juustutükike. Keera rulli, kinnita puutikuga. 

Aseta ahjuplaadile*, puista peale veidi tüümiani ning soovi korral küüslauku. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 25-30 minutit, kuni kana on läbinisti küps ja peekon kenasti krõbe. 

* Küpsetamise jaoks pole see hädavajalik, aga kui asetada ahjupannile küpsetuspaber, on vormi pärast lihtsam puhastada. Ja algretseptis küpsetati neid üldse grilli peal. 

Inspiratsioon: Real Housemoms

LISA KOMMENTAAR

Jane A @ FB
postitatud 29.04.2014 09:23

Ma tavaliselt keeran filee rulli ja peekoni ja juustu sisse ja see kooslus on super :D

Piret
postitatud 29.04.2014 10:05

Teeme täna järgi.

Pille
postitatud 30.04.2014 16:22

Mulle soojast peast väga meeldivad. Külmalt eelistaksin ilmselt ilma juustuta, ei teagi miks. See läbiküpsetatud sinihallitusjuust mulle väga ei meeldi, värskelt või soojalt on mõnusam :)

Piret S @ FB
postitatud 01.05.2014 17:32

Aitäh, Pille, see oli imemaitsev ja mõnus.