Küpsetatud pastinaagid

Serveeri neid nt küpsetatud sidruni-seesamikana kõrvale. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

3 pastinaaki

3 sl mangotšatnit

2 sl oliiviõli

0.5-1 tl soolahelbeid

Valmistamine

Koori pastinaagid, lõika u 1 cm jämedusteks kangideks. Laota pastinaagikangid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. 

Sega kausis oliiviõli ja mangotšatni, pintselda saadud leem pastinaakidele. Puista peale soolahelbeid. 

Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni pastinaagid on kuldpruunid. 

Allikas: Soome ajakiri Glorian Ruoka & Viini (7/2010)

LISA KOMMENTAAR