üks korralik kapsapea
2 sl võid
2 sl tumedat suhkrusiirupit
2 dl köögivilja- või kanapuljongit
maitse järgi soola
Lõika kapsapea sektoriteks ja seejärel peenikesteks ribadeks. Kuumuta suurel pannil või potis või, lisa kapsas ning prae mõned minutid.
Lisa siirup ja puljong ning hauta madalal kuumusel kaane all umbes tund aega. Selle aja jooksul peaks kapsas pehmenema ning kenasti kuldpruuniks muutuma.
Maitsesta vajadusel soolaga.
Retsept ilmus ka ajakirja Kodu & Aed 2013. a. detsembrinumbris, pildi tegi Juta Kübarsepp.
Kes on Tallinna inimesed, käige turult läbi, sääl müüakse väga head kapsa jne.riivimisnuga vist oli 5€ see on perenaisele supper abiline köögis, hea salateid teha ja muid asju.Mina tegin hapendamiseks kapsa selle riiviga.(võibolla on tal teine nimi, ma ei tea)
Täitsa maitsev.
Pruunistatud kapsas
Kui soovid hapukapsa asemel jõululauale tavalist kapsast panna, siis siin on üks mõnus ja kerge retsept. Kui kasutad köögiviljapuljongit, siis sobib see ka taimetoitlastele.